Elektronikus aláírási megoldás


A digitális szerződések és más dokumentumok elektronikus aláírása.
Elektronikus aláírási megoldások

Elektronikus aláírási megoldás


A digitális szerződések és más dokumentumok elektronikus aláírása.

Digitális formában létrejött szerződések elektronikus módon történő aláírása

B2C és B2B ügyintézés során felmerülő szerződések digitális formában történő kezelése és a felek közti megállapodás elektronikus aláírása.


Az elektronikus aláírás jellemzői

Partners

B2C ügyintézés

B2C ügyintézés során felmerülő digitális szerződések egyszerűbb kezelése. A rendszer segítségével a teljes B2C ügyintézés digitalizálható. Ügyfelek számára előképzettség nélkül egyszerűen használható.
A blue icon of a briefcase

B2B ügyintézés

Az B2B ügyintézés során keletkezett digitális szerződések biztonságos kezelése. Ezáltal lehetőség van az ügyfél azonosítására és a szerződés aláírására mindössze egy gombnyomással.
Blue icon of a pen and an electronic signature

Írásbeliség

Az elektronikus tollal történő aláírás során az aláíró egyedi kézjegyei (x,y koordináták,erősség, gyorsaság, dőlésszög) kerülnek rögzítésre. A rögzített jegyek elemzése történhet írásszakértő vagy technológia által.
A blue icon of an award with a ribbon on it

Ügyfél azonosítás

A magánszemélyek azonosításának részeként minősített elektronikus aláíró tanúsítványok kerülnek kibocsátásra. A vállalatok közötti szerződéskötések esetén lehetőség van a cégjegyzésre jogosultak ellenőrzésének automatizálásra.
Blue icon - computer screen

Folyamatintegráció

A B2C és B2B elektronikus aláírás-szolgáltatások könnyen integrálhatóak szerződés- és folyamatkezelő rendszerekkel. Akár ezeknek a rendszereknek a részeként, vagy bemenetként is működhetnek integrált alkalmazásként.
A blue icon of a calendar with a check mark

Digitális aláírás és időbélyeg

A szerződés hitelesítés részeként a rendszer minden szerződést, értve ez alatt B2C és B2B, saját digitális aláírással és időbélyeggel lát el.


ÜZLETI ELŐNYÖK

Blue icon of a gavel

Jogi megfelelőség

A digitális aláírás teljes mértékben megfelel az EU által előírt EIDAS szabályoknak. Emellett az aláíró rendszer a Polgári törvénykönyv szerint teljeskörűleg elfogadott írásbeli szerződés létrehozását teszi lehetővé.
Location

Távoli hozzáférés

A digitális szerződéskezelés segítségével a B2C és az B2B folyamatok teljes mértékben elvégezhetőek akár távoli és otthoni környezetből is, elősegítve ezzel a kényelmes ügyintézést.
Blue icon showing files being digitized

Digitalizáció

A digitális szerződéskezelésnek hála a cégek nagymértékben képesek csökkenteni a papír alapú szerződések és dokumentumok használatát, csökkentve az ezzel járó adminisztratív munkát is.
Blue icon of a padlock

Biztonság

A digitális szerződéskezelés során folytatott kommunikáció és az ezzel kapcsolatban megszületett dokumentumok PKI titkosítással vannak ellátva, tovább növelve a biztonsági tényezők számát.
Mobile

Egyszerűség

A digitális szerződéskezelés egyik fő előnye, hogy a folyamatok elvégzése nem igényel komplex eszközöket. Minden lépés könnyen elvégezhető mobiltelefon, tablet és böngésző segítségével.
A blue icon of three cog wheels

Hatékonyság

A digitális aláírás segítségével a B2C és az B2B ügyek intézése jelentősen gyorsabbá és hatékonyabbá válhat, például egyszerre több szerződés is áteshet az elbírálási és jóváhagyási folyamaton.

Kapcsolódó szolgáltatások

worflow automation accounts payable highlight - people working on tablet and documents at table

Accounts Payable - Bejövő számlakezelés

Beérkező papír- és elektronikus számlák egységes kezelése. Bármikor, bárhonnan.
workflow automation accounts receivable highlight - person computer while writing on paper

Purchase Management - Beszerzési folyamatok kezelése

Letisztult, könnyen követhető beszerzési folyamatok kialakítása
workflow automation contracts management highlight - woman typing on laptop

Contracts Management - Szerződések kezelése

Munkavállalói adatok kezelése a jogszabályi előírásoknak megfelelően

LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA

Ügyfélszolgálatunk segít a lehető leggyorsabban megválaszolni kérdéseit, valamint bármikor kapcsolatba léphet velünk amikor Önnek megfelel.

business women

LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA

Ügyfélszolgálatunk segít a lehető leggyorsabban megválaszolni kérdéseit, valamint bármikor kapcsolatba léphet velünk amikor Önnek megfelel.