Image-on-demand
Dokumentum digitalizálás

Bármikor digitalizáljuk azt, amire szüksége van
image on demand banner - iron mountain employee scanning document

Image-on-demand
Dokumentum digitalizálás

Bármikor digitalizáljuk azt, amire szüksége van

Szkennelési és digitalizálási szolgáltatások

  1. Honlap
  2. Szkennelési és digitalizálási szolgáltatások
  3. Image-on-demand Dokumentum digitalizálás

IGÉNY SZERINTI DIGITALIZÁLÁS

Az Image on Demand egy olyan választható dokumentumkézbesítési szolgáltatás, amely kis mennyiségű papír- vagy filmalapú információ digitális formába történő átalakítását teszi lehetővé szükség esetén. Az Iron Mountain online rendelési eszközébe bejelentkezve kiválaszthatja a nálunk tárolt fizikai dokumentumok közül azt, amit digitalizálni szeretne.

Munkatársaink ezután kikeresik, előkészítik és beolvassák a dokumentumot. Beolvasás után visszatesszük a dokumentumot a biztonságos tárolási helyére. Ezután egyszerűen és biztonságosan hozzáférhet a digitális dokumentumhoz. A szolgáltatás használatalapú díjfizetése minimálisra csökkenti a költségeket azáltal, hogy csak azokat a papíralapú iratokat digitalizáljuk, amelyekre Önnek szüksége van.

Nagyobb mennyiségű papíralapú dokumentumot kell digitalizálnia? Akkor az Iron Mountain Digital Retrieval Service lehet az ideális megoldás az Ön számára.


A LEGMAGASABB SZINTŰ BIZTONSÁGOS ADATTOVÁBBÍTÁST SZOLGÁLÓ PROTOKOLLOK

A rendelkezésre bocsátott digitális fájlok létrehozása a titkosítási technológiát alkalmazó, a dokumentumok interneten keresztüli továbbításhoz használt Secure Socket Layer (SSL) protokollal történik. Az 1024 bites titkosítási technológiának köszönhetően rendkívül magas szintű biztonságos adattovábbítást tesz lehetővé. Mivel az információ továbbítása a szerver és a webes ügyfelek között történik, ezért minden adatot titkosítunk. A megoldás a webes alkalmazáshoz kifejlesztett SSL-technológiával létrehozott szerveroldali tanúsítványokkal titkosítja az adatokat. Bármilyen internetes forgalom, amely a Hypertext Transfer Protocolt (HTTP) használó titkosítatlan szövegű oldalra irányul, át lesz irányítva a Hypertext Transfer Protocol Secure (HTTPS) biztonságos csatornára. Webszolgáltatási integráció esetén kétirányú hitelesítést alkalmazunk ügyfél- és szerveroldali tanúsítványok használatával. A jogosulatlan kéréseket elutasítjuk. Amennyiben az ügyfél FTP-t (file transfer protocol) használ a tárolt dokumentumok beviteléhez, a hozzáférés olyan biztonságos FTP-csatornán keresztül történik, amely minden egyes ügyfélhez egyedi felhasználónevet és jelszót társít. Minden adatot biztonságosan és elkülönítve tárolunk.

MIÉRT ÉRDEMES AZ IRON MOUNTAIN SZOLGÁLTATÁSAIT VÁLASZTANIA?

  • Csökkentheti költségeit a szolgáltatás használatalapú díjszabásával.
  • Gyorsan, digitálisan hozzáférhet a kért dokumentumokhoz.
  • Részesüljön Ön is az Iron Mountain által nyújtott szolgáltatásokból, melyet jól képzett személyi állományunk, illetve magas biztonsági szintű folyamataink garantálnak.
  • Bízhat a szakértelmünkben, miután több mint 20 éve foglalkozunk dokumentumok digitalizálásával, indexálásával és kategorizálásával.

LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA

Ügyfélszolgálatunk segít a lehető leggyorsabban megválaszolni kérdéseit, valamint bármikor kapcsolatba léphet velünk amikor Önnek megfelel.

business women

LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA

Ügyfélszolgálatunk segít a lehető leggyorsabban megválaszolni kérdéseit, valamint bármikor kapcsolatba léphet velünk amikor Önnek megfelel.