MEGOLDÁSOK KISKERESKEDELMI CÉGEK SZÁMÁRA

Retail

MEGOLDÁSOK KISKERESKEDELMI CÉGEK SZÁMÁRA

  1. Honlap
  2. IparI megoldások
  3. Megoldások kiskereskedelmI cégek számára

A mi feladatunk az Ön adatainak kezelése, így Ön saját vállalkozásával foglalkozhat.

Az Iron Mountain tisztában van az információvédelem és -kezelés kihívásaival, különösképpen a sok kirendeltséggel és korlátozott IT üzleti szintű erőforrássalrendelkező nagy regionális és országos kiskereskedelmi szervezetek számára. Az információkezelés minden szegmensét érintő szaktudásunknak köszönhetően újra az Ön kezébe kerül az üzleti szempontból fontos adatok ellenőrzése.

Nem kell napi szinten aggódniaa bizalmas információk, például munkavállalók iratai, ügyfelek hitelkártyaszámai és árai, valamint leltári adatok védelméért. Az Iron Mountain több évtizedes tapasztalatának köszönhetően következetes és megbízható védelmet kínál, hogy megóvja vállalata, munkatársai és ügyfelei adatait.

A kiskereskedelmi területen jártas szakértőnk a következőben segíthet Önnek:

  • Biztonsági másolatok készítése az IT-személyzet minimális zavarásával vagy anélkül
  • A személyazonosság-lopás kockázatának csökkentése
  • Megbízható ésmegfizethető adatkazetta biztonsági másolatok elérése
  • Maximalizálja irodahelyisége kihasználtságát a külső helyszíni irattárolással.

Olyan megoldásokat kínálunk, amelyekkel jobban tudja felügyelni és megvédeni értékes információit. Megbízható szakértőinkszorosan együttműködve dolgoznak az Ön csapatával, melynek során elemzik az aktuális igényeket, stratégiákat dolgoznak ki, amelyek számításba veszik a jövőbeli kihívásokat és minden helyszínen megoldást nyújtanak, az üzlethelyiségtől a vállalati szintig terjedően.

Védje meg érzékeny és bizalmas információit, többek között az ügyfél hitelkártyaszámát, a munkavállalói adatokat és leltári adatokat, a szervereknek és számítógépeknek nyújtott költséghatékony és automatizált online biztonsági szolgáltatások révén. Szolgáltatási palettánkon a titkosított biztonsági mentések, az adattárolás és az elveszett vagy megsérült dokumentumok gyors online helyreállítása is szerepel.

Tervezzen meg és vezessen be egy irattárolásra, hozzáférésre és megsemmisítésre szolgáló országos vagy több platformon alkalmazható programot, mellyel teljesítheti a vállalati szintű iratmegőrzési program követelményeit.

Az Iron Mountain szakembereket, folyamatokat és bevált technológiákat kínál, melyekkel biztosítható egy hatékony információs stratégia következetes bevezetése az egész vállalatnál, így munkatársai a legfontosabbra koncentrálhatnak: az ügyfelekre. Vegye igénybe kiskereskedelmi szakértőink segítségét, és hívja a 06 1815 3600-ás telefonszámot.

 

LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA

Ügyfélszolgálatunk segít a lehető leggyorsabban megválaszolni kérdéseit, valamint bármikor kapcsolatba léphet velünk amikor Önnek megfelel.

business women

LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA

Ügyfélszolgálatunk segít a lehető leggyorsabban megválaszolni kérdéseit, valamint bármikor kapcsolatba léphet velünk amikor Önnek megfelel.