ÜGYVÉDI IRODÁK IRATAI ÉS IRATKEZELÉSE

Hozza összhangba irat- és információkezelési tevékenységeit és irányítási programját szilárd stratégiai prioritásokkal, hogy versenyelőnyhöz jusson.
law-firms-banner-four-people-in-suits-smiling

ÜGYVÉDI IRODÁK IRATAI ÉS IRATKEZELÉSE

Hozza összhangba irat- és információkezelési tevékenységeit és irányítási programját szilárd stratégiai prioritásokkal, hogy versenyelőnyhöz jusson.
 1. Honlap
 2. IparI megoldások
 3. ÜgyvédI irodák irataI és iratkezelése

Csökkentse Ingatlannal kapcsolatos költségeit

Az ügyvédi irodákra egyre nagyobb nyomás nehezedik a költségcsökkentés terén. Sok cég drága városközpontokban üzemel, és gyakran a cég második legnagyobb kiadását adó ingatlanköltségek csökkentésére törekszik. A költözések, átalakítások vagy a bérlet megújításáról szóló tárgyalások során komolyan át kell gondolni az ingatlanköltségek csökkentését - és ennek első lépése lehet a telephelyen tárolt nyilvántartások és irattároló helységek kérdése. Kreatív megoldások keresése az ügyvédi irodák információkormányzásához

AZ IRATTÁROLÓ HELYISÉGEK ÚJRAGONDOLÁSÁVAL ÉS AZ IRATOK KÜLSŐ HELYSZÍNEN VALÓ TÁROLÁSÁVAL ÖN:

 • Növelheti a hatékonyságot.
 • Mérsékelheti a kockázatokat, és javíthatja az iratok hozzáférhetőségét.
 • Közösségi helyiségeket alakíthat ki a felszabadult terekből.

BIZTONSÁGOS ADATMEGSEMMISÍTÉS A JOGI IRATOK TERÉN IS

A költség- és kockázatkezelés területén az igazolható iratmegsemmisítés kritikus fontosságú, valamint az ügyvédi irodák információkormányzási eljárásainak is lényeges eleme. Korábban az iratok elosztására irányuló kezdeményezések komoly kihívást jelentettek, ám a papíralapú és elektronikus iratok gyarapodásával - és a hozzájuk kötődő tárolási költségek növekedésével - egyre inkább előtérbe kerülnek ezek a programok.

AZ IRATOK BIZTONSÁGOS MEGSEMMISÍTÉSÉVEL, ÖN:

 • Költségmegtakarítást érhet el.
 • Csökkentheti a kockázatokat.
 • Megfelelhet a jogszabályi előírásoknak.

ADJON TERET A DIGITÁLIS ÁTÁLLÁSNAK

Sok ügyvéd útközben dolgozik, ezért az iratokhoz és adatokhoz való azonnali hozzáférésre van szüksége. Az iratok digitalizálásával és a felhőalapú szolgáltatások előnyeinek kihasználásával az ügyvédi irodák növelhetik hatékonyságukat, és növekedés közben szelektálhatják az adatokat. Az adatok digitalizálása közben az alapvető üzleti folyamatokra összpontosíthat, és jobban élvezheti a technológiai beruházások előnyeit. Irányítás a felhőben

EZEK A SZOLGÁLTATÁSOK LEHETŐVÉ TESZIK AZ ÖN SZÁMÁRA, HOGY

 • Rugalmasabbá tegye tevékenységeit az információk könnyebb elérésével és jobb felhasználásával.
 • Korszerű folyamatok bevezetésével növelje hatékonyságát.
 • Kezelje az információmennyiség növekedését, és az igényekhez igazítsa ezeket a tevékenységeket.

MILYEN SZOLGÁLTATÁSOKAT KÍNÁLUNK?

iron mountain storage facilty storage warehouse boxes stacks

Irat- és médiatárolás

Fizikai és elektronikus iratai, kazettái, kulcsfontosságú iratai és egyéb eszközei biztonságos tárolása külső helyszínen, szükség esetén könnyű hozzáféréssel.
Solutions numériques - Overview three people looking at computer | Iron Mountain

Digitális Megoldások

Digitalizálási központjaink kiterjedt hálózata, szkennelési és indexálási szolgáltatásaink, biztonságos tárolási lehetőségeink és munkafolyamat-automatizálási megoldásaink segítik munkahelye gyors digitális átállását.

LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA

Ügyfélszolgálatunk segít a lehető leggyorsabban megválaszolni kérdéseit, valamint bármikor kapcsolatba léphet velünk amikor Önnek megfelel.

business women

LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA

Ügyfélszolgálatunk segít a lehető leggyorsabban megválaszolni kérdéseit, valamint bármikor kapcsolatba léphet velünk amikor Önnek megfelel.