Disaster Recovery- Server room

KATASZTRÓFA UTÁNI HELYREÁLLÍTÁSI SZOLGÁLTATÁSOK ÉS MEGOLDÁSOK

A katasztrófa utáni helyreállítási szolgáltatásunkkal elkerülhetők az üzemzavarok, és minimalizálható a leállás ideje.

Iron Cloud adatkezelés

 1. Honlap
 2. Digitális átállás
 3. Iron Cloud adatkezelés
 4. Katasztrófa utánI helyreállításI szolgáltatások és megoldások

A katasztrófa utáni helyreállítási szolgáltatásunkkal elkerülhetők az üzemzavarok, és minimalizálható a leállás ideje.

biztosítják a kiemelt fontosságú üzleti információk gyors és hatékony helyreállítását annak érdekében, hogy a lehető legrövidebb legyen a leállás ideje, és gondoskodhasson vállalkozása folyamatos működéséről.

A katasztrófák elkerülhetetlenek. Egy katasztrófa utáni helyreállítási terv elkészítése összetett feladat. Bár Ön valószínűleg már beazonosította, és egy biztonságos, külső helyszínre küldte a legfontosabb adatokat, még így is marad információ-visszakeresési teendője. Amennyiben nem biztos abban, hogy a saját programja képes-e visszaszerezni adatait a szükséges gyorsaságban, jelentősen megnő annak az esélye, hogy számos belső és külső szabályozásnak nem fog megfelelni.

Az Iron Mountain technológia-független megközelítésével lehetőségünk nyílik egy, az iparág által megszabott helyreállítási stratégián alapuló terv és folyamat létrehozására. Élvezze ki egy olyan üzleti partner szakértelmét, országos kiterjedését és szabványosított folyamatait, akire katasztrófa esetén támaszkodhat.

 • Bízzon magában, hogy kiemelt fontosságú üzleti információt helyre tudja állítani a szigorú, az üzletágban elkerülhetetlen RPO (az a korábbi rendszer állapot, amely visszaállítása esetén az adatvesztés még elfogadható, illetve az adatok pótlása még lehetséges) és RTO (az elfogadható helyreállítási idő) szolgáltatási szint megállapodások betartásával.
 • Amennyiben az Iron Mountaint választja, katasztrófa utáni helyreállítási terve a szükséges pillanatban életbe lép, hogy mihamarabb talpra állíthassa vállalkozását.
 • Az Iron Mountain átfogó katasztrófa utáni helyreállítási programot kínál, amellyel a hagyományos külső helyszíni médiatárolásból a legtöbbet tudja kihozni.
 • Segítünk összeállítani és letesztelni egy személyre szabott katasztrófavédelmi programot, hogy Ön magabiztosan képes legyen helyreállítani kiemelt fontosságú üzleti adatait.

Megoldásunk az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza:

KATASZTRÓFA UTÁNI HELYREÁLLÍTÁSI TÁMOGATÁS

Szakértelmünk és tudásunk segítségével összeállítunk és tesztelünk egy katasztrófa utáni helyreállítási tervet annak érdekében, hogy vállalkozása felkészült, védett és helyreállítható legyen.

Ahhoz, hogy biztosíthassuk vállalkozása talpra állítását egy katasztrófát követően, egy terv kidolgozására van szükség. Meggyőződünk róla, hogy a terve megfelelően működik, és megóvja információit a jövőben is. Egy helyreállítási terv kidolgozása kiváló módja a felkészülésnek. Ezt a tervet azonban felül kell vizsgálni, továbbá tesztelni, kiértékelni, finomhangolni kell, és be kell építeni a vállalkozásába, hogy biztosan működjön, ha eljön az ideje.

Az Iron Mountain katasztrófa utáni helyreállítási támogatása a szükséges szakértelemmel és tudással felvértezve olyan helyreállítási tervet dolgoz ki és tesztel le, amellyel biztosra mehet vállalkozása védelmét illetően. Biztonsági mentést és folyamatos munkavégzést biztosít váratlan üzemzavar vagy mindenre kiterjedő katasztrófa esetén.

Disaster recovery support- Customer support rofessionals

A katasztrófa utáni helyreállítási támogatás szakértői az alábbiakban állnak rendelkezésére:

 • Segítenek feltérképezni különböző katasztrófahelyzeteket és azok hatásait a vállalkozására és ügyfeleire nézve.
 • Elvégzik az éles teszteket, és meghatározzák az elsődleges adatokat és adattároló közeget.
 • Egy távoli tárolóhelyet keresnek ezeknek a prioritást élvező adatoknak azzal a céllal, hogy segítsenek Önnek felkészülni.

KATASZTRÓFA UTÁNI HELYREÁLLÍTÁSI TANÁCSADÁS

Legyen Ön is felkészült egy előre kigondolt, jóváhagyott katasztrófa utáni helyreállítási tervvel.

Katasztrófa esetén egy végrehajtható tervre van szüksége, hogy újra megfelelően működhessen szervezete. Ön hogy érzi? Felkészült erre?

Mielőtt megtörténne az elképzelhetetlen, fel kell készülnie egy helyreállítási tervvel. Egy helyreállítási terv kulcsfontosságú, viszont ha azt nem megfelelően tesztelték és nem vállalkozása egyedi igényei alapján értékelték ki, nem érezheti magát teljes biztonságban.

Az Iron Mountain katasztrófa utáni helyreállítási tanácsadás szolgáltatásával meggyőződhet arról, hogy helyreállítási terve rendeltetésszerűen működik majd, információi jó kezekben vannak, és vállalkozása gyorsan talpra áll. Az Iron Mountain katasztrófa utáni helyreállítási tanácsadásával tesztelheti és kiértékelheti tervét, és szakértőink tanácsaiban bízva módosíthat is rajta. Ezáltal elsajátíthatja azokat a lépéseket, amelyek elengedhetetlenek ahhoz, hogy terve hatásos legyen vállalkozása gyors újraindításakor, minimális adatvesztés mellett.

MIÉRT AZ IRON MOUNTAIN KATASZTRÓFA UTÁNI HELYREÁLLÍTÁSI PROGRAMJA A LEGJOBB VÁLASZTÁS?

TECHNOLÓGIÁTÓL FÜGGETLEN:

Minden rendszerben és eljárásban, legyen az kazetta, vagy más adathordozó, szakszerű megoldásokat kínálunk

ADATVÉDELEM:

PCI védhetőő jogi visszakövethetőség

VILÁGKLASSZIS LOGISZTIKA

A Six Sigmánál jobb eredményekkel rendelkezünk évente több mint 69 millió átvételre vonatkozóan. Kifejezetten erre a célra kifejlesztett logisztikai menedzsment rendszereket és szaktudást kínálunk az informatikai eszközök teljes életciklusán keresztül történő kezeléséhez.

business women

LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA

Ügyfélszolgálatunk segít a lehető leggyorsabban megválaszolni kérdéseit, valamint bármikor kapcsolatba léphet velünk amikor Önnek megfelel.