ESEMÉNYEK

Event Detail Escalator

ESEMÉNYEK

  1. Honlap
  2. Rólunk
  3. Események
  4. Banking Technology 2021
Vissza az eseményekhez

Banking Technology 2021

Immáron hatodik alkalommal kerül megrendezésre a bankszektor, az IT-szektor és a fintech cégek egyik legfontosabb szellemi műhelyéül szolgáló Banking Technology konferencia.

{{ date }} Corinthia Hotel Budapest

KIEMELT TÉMÁK

  • Banki verseny a fintech és bigtech kihívók szorításában – Kikből lesznek a nyertesek
  • Digitális transzformáció a bankszektorban – Stratégiák és megoldások
  • UX, online hitelezés és digitális kiszolgálás a pénzintézeteknél
  • Mesterséges intelligencia, adattudósok, robotok és felhő a bankokban
  • Payment - az örök aranybánya, ahol az újítások utat törnek
  • Open banking Magyarországon – Itt vannak a fintech újítók, a PSD2-es szolgáltatók

MIÉRT ÉRDEMES ELLÁTOGATNI?

Immáron hatodik alkalommal kerül megrendezésre a bankszektor, az IT-szektor és a fintech cégek egyik legfontosabb szellemi műhelyéül szolgáló Banking Technology konferencia, ahol a bankok digitális transzformációjáról, a szektor legfontosabb IT-üzleti és technológiai fejlesztési irányairól van szó.

A lemaradó bankok digitális ugrásra készülnek, a digitálisan fejlettebbek újabb innovációkon dolgoznak, hogy megtartsák a pozíciójukat, miközben a B2C fintechek és a bigtechek is egyre több területen szállnak ringbe a bankokkal, a verseny egyre kiélezettebb.

Az MNB szerint továbbra is komoly szemléletváltásra, jelentős és átfogó fejlesztésekre van szükség a szektorban, a bankok októberben mutatják be digitális stratégiájukat és az ehhez kapcsolódó ütemtervet az MNB ajánlása nyomán.

A bankszektor top vezetői, fintech-guruk, tanácsadók, a szabályozók és az IT-cégek szakértőinek krémje immáron hatodik éve gyűlik össze konferencián, hogy megosszák egymással gondolataikat a bankszektort érintő legfontosabb üzleti és informatikai kérdésekben.

IRON MOUNTAIN ELŐADÁS

Örömmel jelentjük be, hogy Louis Henocq, az Iron Mountain globális digitális megoldások értékesítési igazgatója is fellép az eseményen. A “Hogyan szerezz versenyelőnyt az AI/ML segítségével? – A fizikai és digitális információ hatékonyabb használata” témában fog előadást tartani.

Ne hagyd ki a lehetőséget, jelentkezz még ma!

Regisztráció a konferenciára