A létfontosságú üzleti és ügyfél-információk biztonságos kezelése és megóvása tekintetében a kis- és középvállalkozások komoly kihívásokkal néznek szembe. Kiváló minőségű információkezelési megoldásaink révén segítünk céljaik elérésében.

Büszkén állíthatjuk, hogy sok ezer kis- és középvállalkozás megbízható partnere vagyunk világszerte. Globálisan több évtizede vezető szerepet töltünk be az információk tárolása, védelme és helyreállítása terén. Különösen igaz ez a kis- és középvállalkozások igényeinek kiszolgálásának szempontjából.

Iratkezelés és irattárolás

Segítséget nyújtunk papíralapú iratai hatékony kezelésében és az ebből eredő költségek és kockázatok lehető legalacsonyabb szinten tartásában.

Szolgáltatásunk előnyei:
  • Minden üzleti folyamatára kiterjedő irattári terv kialakítása helyszíni konzultációkon. Megoldások ajánlása a dokumentumkezelés kiszervezésére.
  • Hatékony irattárolási és kikeresési szolgáltatások.
  • Az irattári információk teljes online kereshetősége, valamint igény szerint megrendelések leadása.
  • Útmutatás és támogatás az őrzési idők és megsemmisítési folyamatok kidolgozásához és végrehajtásához, beleértve a külső helyszínen történő megsemmisítéseket.

Az információk védelme és elérhetősége

Jól felépített folyamatainknak köszönhetően, megóvjuk adathordozóit, iratait. Költséghatékony, megoldásra összpontosító szolgáltatást nyújtunk, amivel bármikor egyszerűen elérheti a nálunk tárolt információkat.

Biztonságos megsemmisítés

Akár rendszeres szolgáltatásra, akár egyszeri „lomtalanításra” van szüksége, a következő területeken számíthat ránk:

  • Rugalmas, hatékony és megbízható megsemmisítési szolgáltatások.
  • A napi üzletmenet szempontjából már nem létfontosságú, archív anyagainak költséghatékony tárolása és kezelése.
  • Az adatok és iratok védelme az illetéktelen kezekbe való kerüléstől.

Szolgáltatásainkat és megoldásainkat úgy állítottuk össze, hogy használatukkal képes legyen az üzleti szempontból kritikus információk hatékony és eredményes tárolására, elérésére és biztosítására, költségeinek túllépése nélkül. Segítségünkkel az adminisztráció helyett Ön az ügyfeleire összpontosíthat.