Irattárolási és adatkezelési megoldások a kiskereskedelmi cégek számára

Ismerjük a kiskereskedelmi cégek adatkezelési és adatvédelmi kihívásait, különös tekintettel, a nagy regionális és országos kiskereskedelmi társaságokra, amelyek számos helyszínen folytatják tevékenységüket és nem minden helyszínen rendelkeznek IT-erőforrásokkal. Az információkezelés valamennyi területén szerzett szakértelmünk hozzájárul az üzleti szempontból létfontosságú adatok feletti ellenőrzés növeléséhez.

Érzékeny információinak védelme, mint például az alkalmazotti nyilvántartások, az ügyfelek hitelkártyaszáma, vagy az ár- és a raktárkészletek-adatbázisok nem okozhatnak Önnek nap mint nap gondot. Bizonyára szeretné, ha ügyfelei tökéletesen megbíznának adatkezelésében.

Több évtizednyi tapasztalattal a hátunk mögött, megoldásaink hatékony és biztonságos bevezetését ajánljuk, amelyek lehetővé teszik ügyfelei, üzleti információi és alkalmazottai adatainak biztonságát.

Önnek egyetlen szolgáltatóval kell kapcsolatban lennie értékes információinak védelme érdekében. Megbízható szakértőink kollégáival együttműködve elemzik igényeiket. Ezt követően kialakítják és bevezetik személyre szabott szolgáltatásunkat - az egyes boltok szintjétől a teljes vállalat szintjéig. Megoldást kínálunk a következőkre:

  • Biztonsági mentések kezelése, IT-erőforrásai vagy a boltban dolgozó kollégái minimális közreműködésével.
  • Csökkentjük a személyi adatokkal való visszaélés kockázatát. Mind az ügyfelek, mind az alkalmazottak adatainak esetében biztonságos iratmegsemmisítési megoldásokat kínálunk.
  • A bizalmas jellegű információk védelmére irányuló jogszabályok betartása, így a hitelkártya-adatok, alkalmazotti nyilvántartások és leltárkészlet-adatok biztosítása. Költséghatékony adatvédelmi szolgáltatásaink támogatják a több helyszínen lévő szerverek biztonsági mentéseit és gyors visszakeresésről gondoskodnak az elveszett vagy megsérült fájlok esetében
  • Országos vagy több helyszínre kiterjedő programok megtervezése és végrehajtása. Irattárolási, iratkezelési és megsemmisítési szolgáltatások a vállalati irattári terv szerint

Telefonáljon, és tegye próbára a kiskereskedelem terén szerzett tapasztalatainkat!