Iratkezelési és adatkezelési megoldások pénzügyi szolgáltatóknak

Pénzügyi szolgáltatók esetében az üzleti adatok és egyéb információk hatékony kezelése stratégiai fontosságú. Büszkék vagyunk arra, hogy a pénzügyi szolgáltatásokat nyújtó szervezetek megbízható partnerei vagyunk világszerte. Megoldásainknak köszönhetően az adatok mindig elérhetővé, a jogszabályok betartása könnyebbé, az adatbiztonság pedig prioritássá válik.

Az Iron Mountain a pénzügyi szervezeteknek évtizedek óta nyújtott szolgáltatásai révén egyedülálló tapasztalatra tett szert az adattárolási, adatvédelmi és helyreállítási megoldások terén. Megoldásai az információ teljes életciklusára kiterjednek:

  • Egyetlen szolgáltató képes a digitális és papíron tárolt adatait, információit kezelni.
  • Integrált megoldásokat kínálunk pénzügyi szolgáltatásokhoz, beleértve a banki nyilvántartások, a hitelfájlok, aláírási kartonok, folyószámlák, HR-fájlok és jelzálog-nyilvántartások kezelését.
  • A kiszervezett dokumentumkezelés és irattárolás, valamint a biztonsági másolatok külső helyszínen történő tárolása lehetővé teszi az irodai férőhely, a hardverek és az IT-erőforrások tökéletes kihasználását, a költségek és a logisztikai feladatok minimalizálása mellett
  • Az ilyen módon ésszerűsített irattárolás a termelékenység növekedéséhez vezet az adatok gyors kikereshetősége és elérése által
  • Szigorú megsemmisítési folyamataink az adatvédelmi jogszabályok betartását könnyen lehetővé teszik.

Szakértőink támogatják Önt, hogy megőrizze piaci pozícióját egy folyamatosan változó jogi környezetben, növekvő biztonsági elvárások mellett. Kidolgoznak Önnel egy minden tekintetben hatékony iratkezelési tervet.