Iratkezelési és adatkezelési megoldások az energiaipari szektor számára

Az energia szektor hatalmas mennyiségű adatot állít elő. A kutatási és gyártási folyamatok során nagyon sok információ keletkezik, amit évtizedeken keresztül őrizni, archiválni és elérhetővé kell tenni.

Az adatokat olyan módon kell tárolni, hogy azok gyorsan elérhetők legyenek a beruházási és kivonulási döntések, a napi üzletmenet és a hatóságok zökkenőmentes támogatása érdekében.

Az energia szektorban szerzett több mint három évtizedes tapasztalatunk révén, felkészültek vagyunk az energiaszektorban tevékenykedő cégek és kormányzati szervek adatvédelmi és adatkezelési kihívásainak kezelésére.

Globálisan több mint 1000 ügyféllel működünk együtt a legnagyobb, multinacionális olajtársaságoktól kezdve a független kitermelő társaságokig. Megoldást kínálunk:

  • A rendelkezésre álló információk jobb hozzáférésére, keresésére és megosztására
  • A fizikai és a digitális tárolás optimalizálása a tárolási és kezelési költségek csökkentése érdekében
  • Az adatok gyors konvertálására a tervezett használatnak és megosztási módnak leginkább megfelelő formátumba
  • A nagy értékű információk biztonságának, védelmének és hosszú élettartamának javítására az adatkezelési iparág legjobb gyakorlata szerint

A költséges saját fejlesztések hosszadalmas kivitelezésével szemben az Iron Mountain által nyújtott szolgáltatások lehetővé teszik új megoldások gyors bevezetését.

Elkötelezettek vagyunk az új tárolási és biztonsági megoldások bevezetése iránt, így az információkezelési iparág leginnovatívabb gyakorlatait használjuk munkánk során. Kollégái így azzal törődhetnek, ami a legfontosabb a számukra: energiával ellátni ügyfeleiket.