Leegyszerűsítjük üzleti iratai szállítását és külső helyszínen történő tárolását. Ön előkészíti dokumentumait, mi pedig elszállítjuk azokat biztonságos létesítményünkbe. Amikor újból szüksége van rájuk, visszaszállítjuk azokat.

Személyre szabott szolgáltatás

A dokumentumkezelés leegyszerűsítésére törekszünk az Ön érdekében. Rendelkezésre állunk fél napon belüli és sürgős dokumentum-kikeresési szolgáltatásainkkal, továbbá lehetőséget biztosítunk iratai szkennelésére és elektronikus formátumban történő továbbítására. Ha szüksége van irataira vagy azoknak egy részére, ezt eljuttatjuk Önhöz egyszerűen, gyorsan és akár online.

Teljeskörű hozzáférés

Web portálunkon mindenhez hozzáférést biztosítunk, amire szüksége lehet a hatékony iratkezelés érdekében. Adatbázisában kereshet, megrendelést adhat le vagy riportokat készíthet. Adataihoz folyamatos elérhetést biztosítunk.

Biztonságos

Az Iron Mountain tárolási megoldása világszínvonalú. 1951 óta vállalatunk élen jár az iparági megoldások bevezetésében és alkalmazásában. Jelenleg világszerte több mint 1000 létesítménnyel rendelkezünk. A magas szintű biztonságot az alábbiak garantálják:

  • Behatolást érzékelő és riasztórendszerek
  • Beléptetőkártyás védelmi rendszerek
  • Tűzjelző és tűzoltó rendszerek
  • Biztonsági kamerarendszerek
  • Képzett és átvilágított munkavállalók

Csak azért fizet, amit igénybe vett

Irattárolási szolgáltatásunk rendkívül biztonságos, alacsony költségű megoldást kínál az üzleti iratok minden típusának tárolásához.

Jelenlegi irodai területétől vagy tárolóhelyétől eltérően a díjfizetési modellünk lehetővé teszi, hogy csak annyi tárolóhelyet béreljen, amennyire szüksége van. Hatékony tárolási megoldásunknak köszönhetően optimalizálhatja tárolási területét. Továbbá a tevékenység kiszervezésével munkaerő költséget takaríthat meg. Így jelenlegi megoldásához képest jelentős költségeket takaríthat meg.