Sok üzleti vállalkozás számára az adathordozók külső helyszínen történő tárolása praktikus és költséghatékony megoldás. Az adathordozók külső helyszínen történő tárolási és kezelési szolgáltatásainak rugalmas és széles választékát kínáljuk.

Az adathordozók külső helyszíni tárolása a következőkre terjed ki:

  • Megbízható adatvédelem egy megbízható szolgáltatónál
  • Auditálható tárolás és nyomon követés
  • 24 órás elérhetőség
  • Tanácsadás az egyedi adatvédelmi és katasztrófa utáni helyreállítási programok kidolgozásához
  • A jogszabályok betartása érdekében, jól szabályozott folyamatok

Biztonságos szállítás

Biztos lehet benne, hogy adatai a szállítás teljes időtartama alatt tökéletes biztonságban vannak. Az adathordozókat zárt táskákban, biztonságos körülmények között, GPS-nyomonkövetéssel ellátott saját gépjárműflottánkkal szállítjuk, amelyet kifejezetten az adathordozók szállítására alakítottunk ki. Az adathordozók vonalkódjait többször szkenneljük a nyomonkövetés és a munkafolyamat dokumentálása céljából. Az adathordozók átvételét és szállítását vállalata adatmentési tervéhez igazítjuk.

Tökéletes tárolási körülmények

A biztonsági másolatokat tartalmazó adathordozókat a klimatizált, beléptetőrendszerrel és biztonsági kamerákkal védett, biztonságos helységünkben tároljuk. Képzett, átvilágított személyzettel védjük azok épségét. Miután a biztonsági másolatokat tartalmazó adathordozók beérkeztek a klimatizált helységbe, kulcskártyával történő belépéssel, CCTV-videós megfigyelőrendszerrel és magasan képzett, szigorúan ellenőrzött személyzettel védjük azokat. Létesítményünk könnyen megközelíthető, így a kívánt adatok az év bármely napján hozzáférhetők.

Katasztrófa utáni helyreállítás

Katasztrófa esetén haladéktalanul segítjük Önt az adatok helyreállításában. Szakképzett személyzetünk azonnal kikeresi a szükséges adathordozókat, biztonságosan és gyorsan elszállítja azokat az Ön által kiválasztott helyszínre és az Ön kollegáival együttműködve, segít helyreállítani az adatokat.

A katasztrófákra való felkészültségi és reagálási tervek elkészítésének támogatásához is a szolgáltatások széles választékával rendelkezünk.

Archív adathordozók tárolása

A ritkán használt, archív információkat tartalmazó adathordozók offline kihelyezett tárolása költséghatékony megoldást jelent.

Vállalatunk:
  • Biztonságosan és kedvező áron megőrzi az archivált adatokat
  • Egységes archiválási módszereket alkalmaz az egész szervezetben
  • Gondoskodik az adathordozók sérthetetlenségéről és az adatok hosszú távú megőrzéséről

Biztonsági másolatokat tartalmazó adathordozók és egyéb kellékek

Biztonsági másolatai csak annyira biztonságosak, mint azok az adathordozók, amelyeken tárolja azokat. A mágneses adathordozók, tárolódobozok és egyéb kellékek széles körének biztosítása érdekében az Iron Mountain olyan vezető gyártókat választ partnerként, mint a Sony, a Fuji, a HP, az Imation és az IBM.

Segítünk az igényeinek legmegfelelőbb adathordozók és kellékek kiválasztásában.