Az Iron Mountain segíti ügyfeleit, üzleti adataik kezelésében és hatékonyságuk növelésében, költségeik és kockázataik kezelése mellett.

Adatkezelési megoldásaink lehetővé teszik cége számára üzleti adatai védelmét és optimalizálását. Szolgáltatásunk kiterjed az üzleti folyamatok optimalizálására, az adatok mindenkori elérésének biztosítására és a jogszabályok betartásának biztosítására.

Az 1951-ben alapított Iron Mountain sok milliárd adathordozót kezel a világ számos szervezete számára, többek között üzleti nyilvántartásokat, elektronikus fájlokat, egészségügyi adatokat, e-maileket és egyéb létfontosságú információkat.

Számos társaság a legkülönbözőbb iparágakból, a kisvállalatoktól a nagyvállalatokig – közöttük a Fortune 1000 társaságok több mint 95%-a és az FTSE 100 társaságok több mint 85%-a – rendszeresen veszi igénybe az Iron Mountain szolgáltatásait.

Jelenleg több mint 425 millió köbméter irat, 10 milliárd e-mail, 65 millió számítógépes biztonsági másolatot tartalmazó mágnesszalag, 2,5 millió számítógép és 20. 000 szerver védelmét és elérhetőségét biztosítjuk. A gondjainkra bízott adathordozók listája gyorsan bővül.

Biztonságosan tároljuk a világ néhány rendkívül értékes műalkotását, kulturális kincsét, valamint létfontosságú üzleti dokumentumokat és egészségügyi nyilvántartásokat. Az információk megfelelő védelmére és kezelésére világszerte 21. 000 szakértőt alkalmazunk. Egyedülálló, több mint 1000 létesítményből, 10 adatközpontból és 3500 gépkocsiból álló infrastruktúrát működtetünk.

A biztonság területén szerzett tapasztalataink, ismereteink és hírnevünk alapján, a világ egyik vezető szolgáltatójának számítunk a következő területeken:

  • Iratok tárolása és kezelése
  • Adatvédelem és helyreállítás
  • Adatmegsemmisítés

Folyamatosan dolgozunk az információk legmegfelelőbb felhasználásának biztosítása érdekében, valamint az ezzel kapcsolatos költségek lehető legalacsonyabb szinten tartásán.