Az Iron Mountain lezárta a Recall-felvásárlást

A felvásárlás növeli a vállalat globális jelenlétét, új piacokat nyit meg, és javítja a szolgáltatás minőségét

2016. május 2., BOSTON – Az Iron Mountain Incorporated (NYSE: IRM), az adattárolás és információmenedzsment piacvezető vállalata ma bejelentette, hogy a Recall Holdings Limited túlnyomórészt részvénycserés – körülbelül kétmilliárd USD értékű – felvásárlása lezárult. A felvásárlással az Iron Mountain átveszi a Recall teljes működési kapacitását, beleértve a létesítményeket, járműveket, alkalmazottakat és ügyfélkört, kivéve a hatósági megállapodásoknak megfelelően eladásra szánt egyesült államokbeli, kanadai és ausztráliai kapacitásokat; a Recall egyesült királysági üzletágának átvételével kapcsolatban még tart a hatósági felülvizsgálat. Az Iron Mountain emellett igazgatótanácsi tagságra jelölte Neil Chatfield és Wendy Murdock Recall igazgatókat, akiket felvettek a részvényesek 2016. június 17-én megrendezésre kerülő éves közgyűlésén megtartandó választás igazgatójelöltjei közé.

A szabályok és előírások számának növekedése, a folyamatos biztonsági fenyegetések és az adatok üzleti értékké alakításának igénye egyszerre tette bonyolultabbá és fontosabbá az információ- illetve eszközkezelést. Sosem volt nagyobb jelentősége – mérettől függetlenül –, hogy egy szervezet egyidejűleg biztosítsa a legfontosabb eszközeinek biztonságát és az azonnali hozzáférést, legyen szó üzleti nyilvántartásokról, adatokról vagy értékes (például művészeti) tárgyakról. A legbecsesebb dolgok védelméhez helyben található partnerre van szükség, aki a bizalom és a biztonság megfelelő kombinációjával megvédi azt, ami a legfontosabb; miközben szakértelme, termékei és szolgáltatásai segítenek a legtöbbet kihozni a védett eszközökből. Az ügyfelek tudni akarják, hogy mialatt a vállalatuk fejlődik és változik, a partner is velük együtt tud növekedni – támogatva terjeszkedésüket mind földrajzi, mind szektorális értelemben.

"A mai nap jelentős mérföldkő az Iron Mountain életében. Az új kollégáink mellett üdvözöljük vállalatunknál a Recall ügyfeleit és részvényeseit is” – mondta William L. Meaney, az Iron Mountain elnök-vezérigazgatója. „Ez a felvásárlás mind a szolgáltatásainkat, mind pedig a jelenlétünket megerősítette, ami által jobb adattárolási és információmenedzsment-szolgáltatásokkal segíthetjük partnereinket; ezen keresztül pedig jelentősen növeli lehetőségeinket, hogy az ügyfeleinket a legfontosabb eszközeik bizalomra méltó őreként szolgáljuk. Ez a bizalom tevékenységünk egyik alapvető eleme, legyen szó a stratégiailag fontos információk és eszközök védelméről vagy az ügyfelek számára jobb hozzáférést, ellenőrzést és eszközkihasználtságot biztosító innovatív termékek és szolgáltatások fejlesztéséről. Jelenlegi pozíciónk erős alapot ad a stratégiai és pénzügyi céljaink eléréséhez; kihasználva a két vállalat együttes kapacitását és szakértelmét, kivételes szolgáltatást biztosíthatunk ügyfeleink számára világszerte.”

Amennyiben többet szeretne megtudni a Recall felvásárlásról, kérem, látogasson el a www.ironmountain.com/Iron-Mountain-Recall-Acquisition.aspx webhelyre.

Az Iron Mountain vállalatról: az Iron Mountain Incorporated (NYSE: IRM) az adattárolás és információmenedzsment világszinten piacvezető vállalata. Több mint 220 000 szervezet bizalmát élvezve világszerte, az Iron Mountain 45 országban, több mint 1350 létesítményből álló, több mint 7 400 000 négyzetméternyi területű ingatlanhálózatát felhasználva büszkén dolgozik azon, hogy megvédje és megőrizze az ügyfelei legfontosabb értékeit. Az Iron Mountain szolgáltatási portfóliója tartalmazza többek között a nyilvántartáskezelést, az adatmenedzsmentet, iratkezelést, adatközpontok működtetését, művészeti tárgyak raktározását és szállítását, valamint a biztonságos iratmegsemmisítést, segítve ezzel a szervezetek költségcsökkentését, jogszabálykövetését, a szerencsétlenségek hatásainak semlegesítését és az információik hatékonyabb felhasználását. Az 1951-ben alapított Iron Mountain több milliárd információegységet tárol és véd, beleértve létfontosságú üzleti dokumentumokat, elektronikus információkat, orvosi adatokat, kulturális és történelmi ereklyéket. Amennyiben többet szeretne tudni, látogasson el a www.ironmountain.com webhelyre.